AS TREV-2 Grupp (registrikood 10047362, aadress Pärnu mnt 463, Tallinn 10916) („Aktsiaselts“) juhatus teatab, et aktsionäride korraline üldkoosolek toimub 25. juunil 2019. a algusega kell 10.00 Aktsiaseltsi asukohas aadressil Pärnu mnt 463, Tallinn.

PÄEVAKORD

Aktsiaseltsi nõukogu poolt määratud korralise üldkoosoleku päevakord on alljärgnev:

1. 2018. a majandusaasta aruande kinnitamine ja kasumi jaotamine
2. Nõukogu liikme tagasikutsumine
3. Tagasikutsutud nõukogu liikme osas nõuete esitamisest loobumine

NÕUKOGU ETTEPANEKUD

Aktsiaseltsi nõukogu teeb aktsionäridele päevakorrapunktide osas järgmised ettepanekud:

1. 2018. a majandusaasta aruande kinnitamine ja kasumi jaotamine

Kinnitada Aktsiaseltsi 2018. a majandusaasta aruanne juhatuse poolt esitatud kujul.
Aktsiaseltsi jaotamata kasum on kokku 12 833 346 eurot, sh 2018. a majandusaasta konsolideeritud kasum 3 273 301 eurot. Eraldisi reservkapitali ega teistesse seadusega ettenähtud reservidesse ei tehta. Aktsionäridele dividende ei maksta.

2. Nõukogu liikme tagasikutsumine

Kutsuda nõukogust tagasi Kristjan Kalda.

3. Tagasikutsutud nõukogu liikme osas nõuete esitamisest loobumine

Loobuda võimalikest nõuetest Kristjan Kalda vastu seonduvalt tema tegevusega Aktsiaseltsi nõukogu liikmena.

KORRALDUSLIKUD KÜSIMUSED

Üldkoosolekul osalemiseks õigustatud aktsionäride nimekiri fikseeritakse 18. juunil 2019. a kell 23.59. Üldkoosolekust osavõtjate registreerimine algab koosoleku toimumise päeval kell 09.30 Aktsiaseltsi asukohas (Pärnu mnt 463, Tallinn).

Koosolekul osalemiseks palume juriidilisest isikust aktsionäri esindajal esitada esindusõigust tõendavad dokumendid, milleks juriidilise isiku juhatuse liikmel on registreerimisdokumendi ärakiri (v.a Eesti äriregistris registreeritud juriidilised isikud, mille puhul ei ole registrikaardi esitamine vajalik), volitatud esindajal juhatuse või seda asendava organi poolt väljastatud kirjalik originaalvolikiri koos äriregistri registrikaardi ärakirjaga (v.a Eesti äriregistris registreeritud juriidilised isikud, mille puhul ei ole registrikaardi esitamine vajalik). Kõik välisriigi asutuse poolt väljastatud dokumendid peavad olema kas legaliseeritud või apostille’ga kinnitatud. Ühtlasi tuleb esitada esindaja isikut tõendav dokument. Füüsilisest isikust aktsionäril palume esitada isikut tõendav dokument ning esindajal lisaks ka kirjalik originaalvolikiri.

Kõigi Aktsiaseltsi korralise üldkoosolekuga seotud dokumentidega, sh otsuste eelnõudega, majandusaasta aruandega ning muude seaduse kohaselt üldkoosolekule esitatavate dokumentidega, on võimalik tutvuda Aktsiaseltsi asukohas juristi kabinetis (Pärnu mnt 463, Tallinn) alates käesoleva teate avaldamisest kuni üldkoosoleku toimumise päevani (tööpäeviti ajavahemikus 9.00-16.00). Üldkoosoleku toimumise päeval saab dokumentidega tutvuda alates kell 09.00 kuni üldkoosoleku lõpuni.

Aktsionärid, kelle aktsiatega on esindatud vähemalt 1/10 aktsiakapitalist, võivad nõuda täiendavate küsimuste võtmist üldkoosoleku päevakorda, kui vastav nõue on esitatud hiljemalt 15 päeva enne üldkoosoleku toimumist, ning võivad esitada iga päevakorrapunkti kohta otsuse eelnõud kirjalikult hiljemalt 3 päeva enne korralist üldkoosolekut. Nimetatud otsuste eelnõudega (kui neid esitatakse) on võimalik tutvuda Aktsiaseltsi asukohas (Pärnu mnt 463, Tallinn).

Küsimusi üldkoosoleku päevakorrapunktide kohta saab esitada Aktsiaseltsi e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. kuni 22. juuni 2019. a kell 23.59.

Pärast üldkoosoleku päevakorrapunktide käsitlemist võivad aktsionärid esitada juhatusele küsimusi Aktsiaseltsi tegevuse kohta. Juhul kui juhatus keeldub teabe andmisest, võib aktsionär nõuda, et tema nõudmise õiguspärasuse üle otsustaks aktsionäride üldkoosolek, või esitada üldkoosoleku toimumisest alates kahe nädala jooksul hagita menetluses kohtule avalduse juhatuse kohustamiseks teavet andma.

AS TREV-2 Grupp juhatus

Seotud artiklid Pressinurk

AS TREV-2 Grupp aktsionäride erakorralise üldkoosoleku otsuste eelnõud otsuste vastuvõtmiseks koosolekut kokku kutsumata

24. August 2023